Object schoonmaak

Topservice

Korte lijnen
R

Verantwoord marktgedrag

Hart voor klant en personeel

Lid van Siev

MKB Branchevereniging Schoonmaak

0345-531739

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Schoonmaakbedrijf voor gebouwen en kantoren

HMS Schoonmaak maakt elk type gebouw schoon met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, of het nu om kantoren, scholen, winkels of horecagelegenheden gaat. Wij dragen graag zorg voor een prettig werk-, leer- of woonklimaat, binnen en buiten. Voor VvE’s en woningcorporaties bieden wij aantrekkelijke onderhoudscontracten aan voor de complete schoonmaak. Alle gezamenlijk gebruikte ruimtes houden wij schoon: trappenhuizen, glas, gevels, liften en deuren. Hierbij bekleden wij ook een signaalfunctie. Knippert er een lamp of zit er een trede los? Dan wijzen wij u daarop. Voor object schoonmaak komen wij in heel regio Culemborg, Geldermalsen, Buren, Tielenbaan, Nieuwegein, Utrecht en Houten.

Schoonmaakbedrijf voor gebouwen

Gevelreiniging voor een perfect visitekaartje

Met gevelreiniging dragen wij bij aan uw visitekaartje. Verplaats u eens in uw bezoekers. Het aanzicht van uw bedrijf is het eerste wat zij zien bij aankomst. De eerste indruk telt en onbewust beoordelen zij de binnenkant op de buitenkant. Krijgen zij een nette eerste indruk? Dan hebben zij meer vertrouwen in uw kwaliteiten. Periodieke gevelreiniging inzetten is daarom een must voor elk bedrijf dat professionaliteit wil uitstralen. HMS Schoonmaak reinigt alle vuil grondig van uw gevel en kan zo nodig ook graffiti verwijderen, zonder dat verf, beschermlagen of bijvoorbeeld folie beschadigd raken.

R

Een nette eerste indruk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor bedrijven in regio Culemborg?

Dan treden wij graag met u in contact. Ons werkgebied bestaat uit onder meer regio Culemborg, Geldermalsen, Buren, Tielenbaan, Nieuwegein, Utrecht en Houten. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte!