Specialistische reiniging

Topservice

Korte lijnen
R

Verantwoord marktgedrag

Hart voor klant en personeel

Lid van Siev

MKB Branchevereniging Schoonmaak

0345-531739

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Specialistische reiniging

Naast onze reguliere schoonmaak biedt HMS Schoonmaak ook specialistische reiniging aan. Zo helpen wij bouwbedrijven met opleveringsschoonmaak, horecagelegenheden met hogedrukreiniging voor een brandschoon terras en verwijderen wij regelmatig graffiti voor gemeenten. Ook grootkeukens in horecagelegenheden helpen wij aan een schone werkplek, gezien het intensieve gebruik dat zorgt voor hardnekkig vet. Op scholen, kinderdagverblijven en andere gebouwen waar vloeren intensief worden gebruikt komen wij vaak voor vloeronderhoud, denk aan het in de was zetten van een vloer. Specialistische reiniging bieden wij aan in heel regio Culemborg, Geldermalsen, Buren, Tielenbaan, Nieuwegein, Utrecht en Houten.

Specialistische reiniging
Specialistische reiniging

Graffiti verwijderen én voorkomen

Graffiti verwijderen is voor HMS Schoonmaak geen enkel punt. Met vele jaren ervaring, onze specialisten en de juiste gereedschappen in huis, laten wij de graffiti bijzonder snel verdwijnen, zonder dat er sporen achterblijven. De getroffen oppervlakken reinigen wij nauwkeurig met niet-agressieve middelen. Ons doel is de graffiti te verwijderen, zonder de ondergrond onherstelbaar te beschadigen. De door ons gehanteerde methode is snel, goed en vooral ook milieuvriendelijk. Na reiniging is het belangrijk om een speciale coating op de ondergrond aan te brengen. Eventueel later opnieuw aangebrachte graffiti kan dan namelijk veel makkelijker worden verwijderd.

R

Graffiti verwijderen, geen enkel probleem voor HMS Schoonmaak!

Wilt u ons inzetten voor specialistische reiniging?

Neem dan gerust contact met ons op. Voor graffitiverwijdering en meer komt HMS Schoonmaak in heel regio Culemborg, Geldermalsen, Buren, Tielenbaan, Nieuwegein, Utrecht en Houten.